De medewerker overtreft de verwachtingen van de manager en verandert zijn mening.

Grote boze manager

Er was eens een getalenteerde medewerker die werkte onder een beruchte grote boze manager. De manager stond bekend om zijn tirannieke gedrag en buitensporige eisen. Elke dag voelde de medewerker de angstige blikken van zijn collega’s, die het slachtoffer waren van de woede van de manager. Ondanks de constante druk bleef de medewerker vastbesloten om zijn werk met volle toewijding te doen.
Op een dag kreeg de medewerker een belangrijk project toegewezen. De manager had hoge verwachtingen en zei tegen de medewerker dat hij zou falen. Maar de medewerker was vastbesloten om zichzelf te bewijzen. Met alle moed en toewijding werkte hij dag en nacht aan het project.
Na weken van hard werken was het moment van de waarheid aangebroken. De medewerker presenteerde het voltooide project voor de manager en het hele team. Iedereen keek vol verwachting toe, terwijl de manager zijn kritische oog liet vallen op het werk van de medewerker.
Na een lange stilte, brak er een glimlach door op het gezicht van de manager. Hij was onder de indruk van het werk van de medewerker. Hij feliciteerde hem en gaf toe dat hij de medewerker altijd had onderschat. Vanaf die dag veranderde de houding van de manager ten opzichte van de medewerker. Hij respecteerde zijn harde werk en erkende zijn talenten. De medewerker voelde zich eindelijk gewaardeerd en gerespecteerd.
De grote boze manager werd niet meer gevreesd, maar bewonderd.

Scroll naar boven